Πώς να χάσετε 10 κιλά; άσκηση και δίαιτα

σωματική δραστηριότητα για απώλεια βάρους κατά 10 κιλά το μήνα

Το πρόβλημα της απώλειας βάρους έχει γίνει πρόσφατα πιο επίκαιρο τόσο για τα νεαρά κορίτσια όσο και για τις μεγαλύτερες γυναίκες. Είναι όμως τα κορίτσια που ανησυχούν συχνότερα για την εμφάνισή τους και την έλλειψη περιττών κιλών, οπότε καθημερινά αναζητούν τρόπους να χάσουν 10 κιλά με ασκήσεις και δίαιτες. Γιατί ακριβώς 10 κιλά; Αυτό το βάρος είναι κατά προσέγγιση, γιατί για όλους ο αριθμός των κιλών του υπερβολικού βάρους που πρέπει να απαλλαγείτε είναι καθαρά ατομικός. Ωστόσο, το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στο διαδίκτυο παραμένει «Πώς να χάσω 10 κιλά; Άσκηση και δίαιτα», γι' αυτό θα μιλήσουμε αργότερα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να χάσετε βάρος. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο δίαιτες και ασκήσεις, αλλά και σωστή διατροφή γενικά και διάφορες καλλυντικές επεμβάσεις (τυλίγματα, μασάζ, λουτρά), για να μην αναφέρουμε τσάγια και φυτικά σκευάσματα για απώλεια βάρους. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι το πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα με ασκήσεις είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος, η οποία δίνει το ισχυρότερο αποτέλεσμα.

Τα ειδικά συστήματα προπόνησης απώλειας βάρους που αναπτύχθηκαν από ειδικούς φυσικής κατάστασης σάς επιτρέπουν να χάσετε αποτελεσματικά 10 κιλά μέσω της άσκησης σε 2 εβδομάδες ή λιγότερο, μόνο εάν τηρείτε αυστηρά μια συγκεκριμένη δίαιτα και επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε όχι μόνο να επαναφέρετε το βάρος σας στο φυσιολογικό, αλλά και να αυξήσετε σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες.

Για όλους όσους θέλουν να χάσουν 10 κιλά με ασκήσεις σε 2 εβδομάδες ή το πολύ ένα μήνα, παρουσιάζουμε ένα ειδικό σετ αποτελεσματικών προπονήσεων που πρέπει να κάνετε στο σπίτι.

Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα με άσκηση;

Όπως έχουμε ήδη ανακαλύψει, μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την απώλεια βάρους μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επομένως, όταν κάνετε ασκήσεις απώλειας βάρους, μην ξεχνάτε να τρώτε σωστά και να πίνετε έως και 2-3 λίτρα νερό. Η τακτική σωματική δραστηριότητα πρέπει να είναι υποχρεωτική. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για πισίνα, γυμναστήριο, αερόμπικ, χορό, πιλάτες ή τρέξιμο.

Και αν θέλετε να εμπεδώσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω προπονήσεις για να χάσετε 10 κιλά. Εξετάστε τις ασκήσεις για τις πιο προβληματικές περιοχές του σώματος:

  • Αρχική θέση - σταθείτε στα χέρια σας (όπως να κάνετε push-ups) ενώ η πλάτη σας είναι ίσια και δεν κρεμάει και το στομάχι σας είναι κουμπωμένο. Λυγίστε το ένα πόδι στο γόνατο και στρέψτε το στον αντίθετο ώμο και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα με το άλλο πόδι περίπου 15 φορές για 3 σετ.
  • Πιάστε την πλάτη μιας καρέκλας και, χωρίς να λυγίσετε το γόνατό σας, σηκώστε το πόδι σας σε γωνία 90 μοιρών με το σώμα σας. Στη συνέχεια, κάντε 10 κυκλικές κινήσεις με αυτό και αλλάξτε τα πόδια. Να έχετε πάντα την πλάτη σας ευθεία.
  • Σταθείτε στο πλάι στην καρέκλα, κρατηθείτε με το χέρι σας και τραβήξτε κάθε πόδι στο πλάι για 20 κούνιες για να ολοκληρώσετε 3 σετ. Για να αυξήσετε το φορτίο, μην κρατάτε την καρέκλα με το χέρι σας.
  • Ξαπλώστε στο πάτωμα και ανασηκώστε ρυθμικά τους γλουτούς σας πάνω-κάτω τουλάχιστον 20 φορές σε 3 σετ. Στη συνέχεια, κυλήστε στο πλάι σας και κάντε 30 ταλαντεύσεις με κάθε πόδι επάνω και μπροστά, κρατώντας τα παράλληλα με το πάτωμα.
  • Τοποθετήστε τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και σηκώστε τα χέρια σας, σφίγγοντας τα στην κλειδαριά. Εκτελέστε απαλές κλίσεις, πρώτα προς τη μία κατεύθυνση, μετά την άλλη, και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Θα πρέπει να νιώθετε τους λοξούς σας να τεντώνονται, απαλλάσσοντάς σας σταδιακά από τις χαλαρές πλευρές.
  • Τοποθετήστε τα πόδια σας κοντά μεταξύ τους και κουνήστε τα πόδια σας, πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Να στέκεστε πάντα όρθια χωρίς να λυγίζετε την πλάτη σας. Αν σας φαίνεται δύσκολη αυτή η άσκηση, μπορείτε να κρατήσετε το χέρι σας πίσω από την πλάτη μιας καρέκλας. Κάντε περίπου 15 κούνιες σε 3 σετ με κάθε πόδι.

Αλλά για να δώσουν οι ασκήσεις το μέγιστο αποτέλεσμα κατά την απώλεια βάρους, είναι απαραίτητο να τηρείτε αυστηρά τη σωστή διατροφή, επομένως θα μιλήσουμε περαιτέρω για το πώς να χάσετε 10 κιλά με δίαιτες. Μην ξεχνάτε και την άσκηση.

Πώς να χάσετε 10 κιλά ή περισσότερα με τη βοήθεια της διατροφής και της τακτικής άσκησης;

Μήλο για απώλεια βάρους σε ένα μήνα για 10 κιλά

Καθορίστε μόνοι σας μια ατομική διατροφή, εκτελώντας τις παραπάνω ασκήσεις για απώλεια βάρους. Μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ειδικά σχεδιασμένες δίαιτες, καθώς και μια δίαιτα σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής διατροφής με ορισμένους περιορισμούς.

Ακόμα κι αν δεν είστε υπέρμαχος της δίαιτας, να θυμάστε ότι για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε το αλκοόλ, τα λιπαρά, τα γλυκά και τα αμυλούχα τρόφιμα, με εξαίρεση το γρήγορο φαγητό, τους γρήγορους υδατάνθρακες και τα κορεσμένα λίπη. Αντικαταστήστε τις τροφές που βλάπτουν το σώμα με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και μούσλι και επίσης πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Μειώστε τη μερίδα σας καθημερινά: Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε την πρόσληψη τροφής. Επιπλέον, ο όγκος του στομάχου σας σύντομα θα μειωθεί αισθητά, δεν θα σας ενοχλεί το αίσθημα της πείνας τόσο συχνά και θα μπορείτε να καταναλώνετε όλο και λιγότερες θερμίδες.

Εάν τολμάτε να λάβετε δραστικά μέτρα και θέλετε να μάθετε πώς να χάσετε 10 κιλά ή περισσότερα με τη βοήθεια δίαιτας, τότε χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Αυστηρή μονο-δίαιτα με βάση το κεφίρ χωρίς λιπαρά και το φαγόπυρο. Είναι σχεδιασμένο για 1 εβδομάδα, μπορεί να παραταθεί εάν το επιθυμείτε ή να επαναληφθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
  • Διατροφή με βάση τη σούπα σέλινο. Είναι από τα πιο απλά, γιατί μπορείτε να φάτε αυτή τη σούπα σε οποιαδήποτε ποσότητα χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε τη σιλουέτα σας. Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε τα εξής προϊόντα: 1 κιλό λάχανο, 2 καρότα, 0, 5 κιλό σέλινο, 1-2 κρεμμύδια, 1-2 πιπεριές και 2 ντομάτες ή πελτές ντομάτας.
  • Άκαμπτη δίαιτα βασισμένη στη διαλείπουσα νηστεία. Αυτή η δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε μόλις μια εβδομάδα, αλλά μπορεί να έχει πολλές αντενδείξεις, γι' αυτό σκεφτείτε προσεκτικά πριν ρισκάρετε την υγεία σας στο όνομα της απώλειας βάρους. Εναλλάσσονται οι μέρες που πίνετε μόνο εμφιαλωμένο νερό με τις ημέρες που πίνετε ένα λίτρο γάλα. Μια από τις καθημερινές μπορείτε να φάτε μια σαλάτα λαχανικών ή φρούτα και το Σαββατοκύριακο - ένα βραστό αυγό, κρέας ή 100 γραμμάρια τυρί cottage χωρίς λιπαρά με κεφίρ.